Over deze blog

0ffd82c

Welkom op mijn blog “DaniëlleSabine”! Wie zit er achter die naam? Een 25-jarige boekenwurm die kunstgeschiedenis gestudeerd heeft en verhalen schrijft. Dat somt eigenlijk wel op wat je op deze blog kunt vinden: boeken, kunst en geschiedenis!

Maar voor wie goed kijkt is er hier veel meer te vinden. Eigenlijk schrijf ik over van alles. Behalve artikelen over schilderijen, musea, familiegeschiedenis en boeken kun je zo maar tegen een stukje over kringloopwinkels aan lopen. Of iets creatiefs. Eens in de zoveel tijd kom ik weer een nieuwe hobby tegen. Wie weet wat het volgende zal zijn?

Verder ben ik gek op schrijven. Er is één verhaal van mij gepubliceerd in de bundel ‘Onthulde Geheimen‘ van Storm Publishers. Verder doe ik al een paar jaar mee aan NaNoWriMo en zo nu en dan een schrijfwedstrijd. Op deze blog komen dus ook zeker stukjes voorbij over alles wat met schrijven te maken heeft.

Kijk gerust eens rond. In de balk rechts op het scherm kun je kiezen uit de verschillende categorieën:

Verder kun je altijd doorklikken naar het archief of naar meest recente berichten. Alvast veel leesplezier en natuurlijk bedankt voor het lezen!

– Daniëlle

Advertenties

4 reacties op Over deze blog

  1. V.U.S.S. zegt:

    Wat een kadootje: jouw blog. Leuk allerhande onderwerpen en leuke onderwerpen die me zeer aanspreken. Zin om je te gaan ‘followen’!

    • Hai, ontzettend bedankt voor je leuke reactie! Dat maakt me helemaal happy. Ik vind het zelf ook heel leuk om over uiteenlopende onderwerpen te schrijven, eigenlijk over alles wat ik leuk vind 😉 Thanks!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s