Vijf sterren review voor ‘Onthulde Geheimen’

Yes! De derde Dark-Romance bundel is nog maar net uit, maar de eerst positieve reacties komen al binnen.

Op Goodreads was deze mooie recensie te lezen, van onze collega-schrijfster Jen Minkman. Hartstikke leuk om te horen dat de verhalen bij haar in de smaak vielen. We kregen zelfs vijf sterren van haar!

————————————————————————————————————————————————————————————————

Recensie van Goodreads

“Ik heb vorig jaar al met veel plezier Dark Romance 1 en 2 van deze uitgever gelezen, en dit jaar was het niet anders met deel 3. Ik schrijf zelf in dit genre en lees het ook graag, maar voorheen was er vrij weinig (lees: niets!) in dit genre te vinden van Nederlandse auteurs. Daar is nu met Storm Publishers gelukkig verandering in gekomen; zij staan voor spannende en romantische Young Adult-literatuur van eigen bodem.

Deze bundel is tot stand gekomen na een schrijfwedstrijd op young-adults.nl en de drie beste verhalen staan in dit boek. ‘Koningsboom’ van Lis Lucassen (pseud. van Olga Hoekstra; vorig jaar stond ze ook in Dark Romance 2) is een origineel verhaal over woudgeesten met een goede dosis humor en sprankelende karakters. ‘Hoedster’ van Kim Mulder is een best wel droevig maar oh zo mooi verhaal over een meisje met een vader die haar zacht gezegd niet goed behandelt en een jongen tegenkomt die haar misschien wel kan helpen haar leven weer op de rails te krijgen… tot ze erachter komt dat deze jongen een geheim met zich meedraagt. En ‘Droomliefde’ van Danielle Dijkstra is een boeiend verhaal over lucide dromen dat het voor elkaar krijgt om de afgezaagde zin ‘het was allemaal maar een droom’ een hele nieuwe draai te geven, geloof het of niet.

Ik denk (en hoop) dat we nog veel van deze schrijfsters gaan zien en dat er een vervolg komt op deze verhalen, want een novelle nodigt altijd uit tot meer en is soms net te kort om je 100% tevreden achter te laten!
Als er volgend jaar een Dark Romance 4 komt, koop ik die ook zeker weer.”

Advertenties

Over DaniëlleSabine

Een boekenwurm die houdt van kunst en geschiedenis en daarover blogt op https://daniellesabine.wordpress.com.
Dit bericht werd geplaatst in Boeken, Schrijven en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s