Manuscripta 2014

Niet alleen was ik nog nooit op Manuscripta geweest, maar ik mocht er ook nog eens gaan signeren! In combinatie met het Boekenfestijn en de Uitmarkt was Manuscripta, afgelopen zondag, echt een feestje.

Na eerst een paar boeken gekocht te hebben van de restanten die over waren bij het Boekenfestijn in de Jaarbeurs, hadden we de stand van STORM publishers al gauw gevonden. Overal stonden gezellige kraampjes met uitgevers en schrijvers – de zon scheen en er zat zelfs iemand live gitaar te spelen op de trappen van het stadhuis. Kortom: super! Langzaam verzamelden de auteurs en anderen die meehielpen zich bij de kraam van STORM, die er overigens prachtig uit zag. Sieraden, merchandise, tasjes, t-shirts…en natuurlijk de nieuwe boeken!

10624998_1500374846867505_6589658217128880932_n

Daar liggen ze dan. Daar zag ik ‘m voor het eerst: de Dark Romance bundel waar mijn verhaal Droomliefde in staat! Echt heel onwerkelijk om dat zo te zien liggen. En nog onwerkelijker was dat er nog mensen hem kwamen kopen ook! Ik heb samen met de andere twee auteurs vrolijk zitten signeren en er gingen heel wat blije mensen met onze schrijfsels naar huis. Uiteindelijk bleven we allemaal nog heel lang hangen en werd het een ontzettend gezellige dag. Natuurlijk heb ik ook de andere twee boeken bewonderd die net uitgegeven zijn bij STORM: de dystopische verhalenbundel ‘In Opstand’ en ‘De jongen uit het woud’ van Jen Minkman. Van die laatste heb ik nu ook een gesigneerd exemplaar op de plank staan. Heel leuk! Aan het einde moesten we natuurlijk ook nog even elkaars ‘Onthulde geheimen’ boeken signeren, zodat ook wij daarvan nu zelf ook een officieel gesigneerd exemplaar hebben 😉

En nu… wachten op reacties! Ik hoop dat de lezers onze bundel net zo leuk vinden om te lezen als wij het vonden om te schrijven. Want dan komt het wel goed! Het is echt een pareltje geworden, zowel qua buitenkant als qua inhoud!

Bestellen?
Via deze link op bol.com: Onthulde Geheimen
Aanvragen bij een boekhandel is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Advertenties

Over DaniëlleSabine

Een boekenwurm die houdt van kunst en geschiedenis en daarover blogt op https://daniellesabine.wordpress.com.
Dit bericht werd geplaatst in Boeken, Schrijven en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Manuscripta 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s